• CENIK

   Seznam storitev čiščenja z informativnim cenikom za lažji izračun stroškov.

  • ZAHTEVAJTE PONUDBO

   Vljudno vabljeni, da nam sporočite vaše želje, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Lokalni prezračevalni sistemi
Prezračevalni sistemi Blauberg

PREZRAČEVANJE Z NEMŠKO TEHNOLOGIJO

Ali veste, da je Slovenija tretja najbolj onesnažena država v Evropski uniji glede na koncentracijo nano delcev, ki povzročajo hude zdravstvene težave? Največja nevarnost teh delcev se pojavlja v strnjenih naseljih, saj nano delci nastajajo pri izgorevanju lesnih in drugih goriv ter avtomobilskih motorjev. Nano delce lahko odstranite s prezračevalnimi napravami, ki imajo F7 in F8 filtre. Izberite Blauberg prezračevalne naprave z visokimi izkoristki in daleč najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto oziroma izkoristkom.

Pomembno vlogo pri moderni gradnji imajo zagotovo prezračevalne naprave. Prisilno prezračevanje, ob primerno izbranem izmenjevalcu v rekuperatorju, odvaja vlago iz objekta in omogoča hitrejšo končanje objekta ter s tem hitrejšo vselitev. Zavedati se je potrebno, da je za doseganje visoke kvalitete gradnje potrebno objekt čimprej zaključiti, da le-ta ni izpostavljen vremenskim vplivom.

Vgradnja centralnih prezračevalnih sistemov v novogradnje omogoča hitro gradnjo in vselitev, saj ni potrebno čakati, da se zidovi in ometi posušijo, ni potrebno odlašati z vgradnjo oken, kot je to veljalo nekoč, ko se je objekt »pustilo sušiti«. Dandanes se lahko posvečamo naslednji fazi gradnje, medtem, ko prezračevalne naprave opravljajo svoje delo:

 • z rednim prezračevanjem se prostori, ko gradimo, hitreje posušijo,
 • preprečujejo nastanek vlage in nabiranja plesni
 • skrbijo za kakovostno prezračevanje ne glede na letni čas,
 • prezračujejo, tudi ko nas ni v bližini.

Prezračevanje objekta je izredno pomembno. Spomnimo se, kako smo le-tega prezračevali nekoč. Takoj po vgradnji oken, se je po več mesecev zračilo – vsakodnevno odpiranje prostorov, ustvarjanje prepihov, tako, da je stavba »dihala«. Z vgradnjo prezračevalnega sistema se temu izognemo, prezračevanje s pomočjo prezračevalnega sistema poteka avtomatsko, po vnaprej nastavljenih časovnih intervalih – zato ga imenujemo prisilno ali kontrolirano prezračevanje.

Za kakovost in pohitritev gradnje je torej vgradnja prezračevalnih sistemov neprecenljiva. Zračenje je pomembno tudi takrat, ko že bivamo v prostoru. Pomembno je kontrolirano prezračevanje – tudi takrat, ko nikogar ni doma, saj je pomembno, da zrak kroži in da se odvajajo snovi, ki jih oddajajo posamezni materiali.

Nemško podjete Blauberg proizvaja širok spekter tipov prezračevalnih naprav, katerim je vsem skupno to, da so narejene z posebnim ozirom na potrebe končnega uporabnika, da dosegajo najboljše standarde glede energetsko učinkovite rabe in da imajo dolgo življenjsko dobo.

S pomočjo strokovno-tehnične podpore pri vašem projektu in na podlagi izjemnega razmerja med ceno in kvaliteto je prezračevanje Blauberg izbira, ki v vašem domu poskrbi za pozitivno spremembo, saj je investicija pravilno načrtovana in izvedena.

Več o Blauberg napravah lahko najdete na tej povezavi: www.blaubergventilatoren.de.

  • ENOSTAVNO PLAČILO

   Pri nas lahko plačate z gotovino, s kartico ali celo s kriptovalutami.

  • VIDNI REZULTATI

   Premišljen pristop za doseganje odličnih rezultatov, brez izjeme.

  • VEDNO TOČNI

   Držimo se dogovorjenega terminskega plana.